İSTANBUL / FATİH - Cibali Şehit İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi

Cibali Şehit İlhan Varank Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Molla Hüsrev Mahallesi, Mehmethan Sokak, No 3 / 7, İç Kapı No 1, Vefa / Fatih / İSTANBUL
Vizyon
Hayatın her alanında başarılı olmayı hedefleyen, Türk kültürünü benimsemiş, ahlâklı, vatansever, eleştirel ve sorgulayıcı düşünceye sahip, öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştiren; paylaşımcı ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket eden; insan odaklı; eğitim ve öğretimde iyi örnekler ortaya koyan bir kurum olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlerimizi, Atütürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş; araştıran ve öğrenen; doğayı koruyan; ahlâklı; yaratıcı ve girişimci; eleştiren ve sorgulayan; akademik anlamda başarıyı hedefleyen nesiller yetiştirmek.
Başarılar
Sol menüde yer alan BAŞARILAR sekmesinden açılan pencereleri inceleyebilirsiniz.
Öğretim Şekli :TEKLİ(NORMAL)
09:00 13:00 13:30 15:40
İngilizce,Arapça
Ulaşım
Unkapanı İMÇ I:Blok yanı.Unkapanı’nda bulunan Reşat Nuri Sahnesi’nden Vefa yönüne dönülecek. Tarihi Vefa Bozacısına 50 m. Atatürk Imam Hatıp OrtaOkulu ile yan yanadır.Aksaray´dan Taksim ve Eminönü yönüne giden tüm otobüsler okulumuz önünden geçer.
Yerleşim Yeri
MOLLA HÜSREV MAH. MEHMETHAN SK. (ESKİ CIBALI LİSESİ BLOK) NO: 3-7 İÇ KAPI NO: 1 FATİH / İSTANBUL
Okulumuz il ve ilçe merkezindedir.
Güreş,Futbol,Karete,Boks
Robotik Kodlama, Teknofest Projeleri